Anonym (ikke efterprøvet)

Færøerne efter freden

Et interessant bidrag til dele af Rigsfællesskabets historie, der ikke er for godt dækket ind i den nyere danske litteratur.

Tyskland : erindringer om en nation

Interessant bog om Tysklands kulturhistorie fortalt gennem genstande, bygninger, erindringer og erindringsteder og 30 nedslag, som strækker sig over 500 år.

Den korte historie om Tyskland

Den engelske forsker, der blandt andet er kendt for allerede i 2005 at forudse Brexit, har sat sig grundig ind i Tysklands historie og får den formidlet på en engageret og meget læsværdig måde.

Grundtvig rundt : en guide

Ihukommende Grundtvig-citatet: Menneske først, kristen så, kan læserne glæde sig til at komme omkring Grundtvig og alle hans gerninger.

Norsk omelet

En kulturel Tour de Force gennem vort nordlige broderland, hvor forfatterinden opsøger en lang række steder og personer for at få – og give os – en større forståelse af landet.

Emma Gad for hvide af Anne Neye

Emma Gad for hvide er en satirisk guidebog, der henvender sig til dig, hvide menneske, der er i tvivl om, hvilket hvidt ben, du skal stå på i en kompleks verden. Anna Neye giver dig gode råd til, hvordan du skal gebærde dig i en multikulturel verden, og indfører dig sjove og spændende emner som…