Anonym (ikke efterprøvet)

Mørkets dronning af Susan Carroll

Ariane er Fruen af Belle Île, en fredelig lille ø ud for Frankrigs kyst. Men freden brydes, da heksejægeren Le Vis ankommer. En letlæst historisk roman fra 1500-tallets Frankrig.

Mørkets egne af Charlotte Weitze

Ufødte, gennemsigtige børn, mørke, besatte cyklister, et gådefuldt ikon og skæbnesvangre, røde sko er hverdagskost i det sælsomme univers i Charlotte Weitzes fortællinger.

Mørkets flod af Rennie Airth

Lån bogen på Historisk kriminalroman der også handler om kærlighed.... Bogen foregår i 1921 i Surrey, hvor en morder har slået en hel familie ihjel.

Mørkets engel af Caleb Carr

Carr debuterede for et par år siden med den fremragende krimi "Sindssygelægen", som efter min mening er en af de bedste krimier, der er skrevet. I Carrs nye roman "Mørkets engel" bliver vi igen ført tilbage til 1890'ernes New York for at følge psykiateren Laszlo Kreisler og dennes hold i endnu en…

Mørkets by, lysets by af Marge Piercy

"Mørkets by, lysets by" er en storslået roman om Den franske Revolution. Marge Piercy skildrer de historiske begivenheder i Paris gennem hele seks hovedpersoner - tre mænd og tre kvinder. Alle er historiske personer, som faktisk spillede en rolle under revolutionen, bl.a. Danton og Robespierre.