Anonym (ikke efterprøvet)

Lydia af Monica Ali

Tænk hvis prinsesse Diana aldrig var død? Hvis det hele var ét stort forsvindingsnummer? Hvor ville hun mon så være henne i dag?

Kennedys hjerne af Henning Mankell

Mankell har endnu engang skrevet en roman, der fanger fra ende til anden. Du bliver ført ind i en dyster verden, hvor menneskeliv intet er værd i kampen for at opnå profit.

Kennedys hjerne

Den svenske arkæolog Louise Cantor vender tilbage til Stockholm for at besøge sin søn Henrik - Men Henrik ligger død i sin lejlighed - Alt peger på selvmord, men det vil Louise ikke tro på, så hun beslutter at sætte sin egen undersøgelse i gang

Pigen de kaldte Ulykke

Den forældreløse Nhamo må flygte fra alt hvad hun kender og holder af, da hun bliver anklaget for at være skyld i en koleraepidemi i sin landsby. I en lille båd sejler hun op ad floden mod Zimbabwe, en tur der kræver langt mere, end en ung pige med sandsynlighed kan klare

Søvngængerland

Mozambique efter selvstændigheden danner ramme om Kindzus beretning, der rækker fra fortid til fremtid og fortæller en magisk og realistisk historie om et mishandlet land, hvis befolkning hårdnakket bevarer håbet.

Barnesoldaten

Borgerkrigen i Mocambique når til 10-årige Anselmos landsby. Efter en massakre må han flygte med sine søstre, men bliver fanget af guerillaen og trænet som soldat. Hvordan overlever en 10-årig disse rædsler, og er der et liv bagefter?