Anonym (ikke efterprøvet)

Morten Sabroe: Hoffmans

DER FINDES KUN FÅ mennesker, der kan sætte sig udenfor. Individualiseringen brager igennem, og alle har brug for succes. Den amerikansk-canadiske cyberpunkforfatter William Gibson talte allerede før år 2000 om »det medierede menneske«. MORTEN SABROE spidder narcissismen og medieliderligheden i sin…

Sabroe, Morten - Du som er i himlen

Med 'Du som er i himlen' forener Morten Sabroe det navlepillende, selvsmagende og patetiske med en opløftende selvironi og kærlighed til livet.

Rejsen til Amerika af Morten Sabroe

To 14-årige drenge stikker af hjemmefra, fra deres rige, selvoptagne og travle forældre. De vil rejse til Amerika og søge arbejde i cirkus som knivkastere. En fin roman om drenge, venskab og drømme.

Evig troskab af Morten Sabroe

En rigtig drengebog - absolut ikke kun for drenge - om bandekrig, den første kærlighed og med rytmer af Elvis Presley.

Hoffmans af Morten Sabroe

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening.

Den niende kreds af Morten Sabroe

Titlen "Den niende kreds" refererer til de ni kredse i Dantes Guddommelige komedie. Den som skal helt ned i Dantes inferno, er hovedpersonen i Sabroes bog.

Den spanske gæst af Morten Sabroe

Den tavse og solide tømrer Kristian finder en efterladt baby på stranden. Et drengebarn som er frugten af en tilfældigt forbipasserende spaniers korte møde med den 14-årige Ingeborg. Kristians deltidskæreste Helle ønsker sig brændende et barn, og med tiden bliver de en familie. Arthur, som det mørke…