Anonym (ikke efterprøvet)

Følg dit hjerte af Susanna Tamaro

”Følg dit hjerte” er en historie der går lige ind, og titlen siger også lige det. den handler om, nemlig at tale og handle med sit hjerte. Det er en roman om bedstemor Olga, der fortæller sit barnebarn om sit eget liv, om deres fælles liv og især om, hvor vigtigt det er at bruge sit hjerte og at…

Tre kvinder af Marge Piercy

Familien Blume består kun af kvinder - Mormoderen Beverly, der hele sit liv har været aktiv inden for fagforeningen, som aldrig har låst sig fast til én mand, men har elsket og levet, som hun ville, uden hensyntagen til andres opfattelser.

Kun en kladde

Adoptionsroman om identitet og relationer mellem børn og forældre tilsat et krimitwist. 

Kelly

Runa Marie Luths debut rejser i hvert af sætningernes åndedrag det spørgsmål, om noget kan blive så hæsligt, at det i sig bærer en egen skønhed.

Rivalen

Velskrevet og fængslende thriller om en gruppe teenagepiger og deres mødre i et snævert og sammenspist miljø på en teaterskole i London. 

Villa Havbrise

En feel good-roman om mennesker og deres liv på godt og ondt og om et fint gammelt hus, der sætter spor i beboerne.

Kød og fred

Klimathriller om sosu-assistenten Annemette, der tager kampen op mod kødindustrien, serveres med humor og befriende vanvid.

Happy Sally

Smuk og smertelig debutroman fra 2004 er nu oversat til dansk. En rørende og sanselig skildring af to kvinders altopofrende kamp for at svømme over Den Engelske Kanal.

Blodrus og andre noveller

Noveller, som, for de flestes vedkommende, er skrevet i begyndelsen af anden verdenskrig, og som handler om almindelige mennesker, der får vendt op og ned på deres tilværelse

Proxy

Klassisk krimi med gru og tju-bang er underholdende men fyldt med klichéer.