Anonym (ikke efterprøvet)

Frankenstein genfortalt

Selvom historien er genfortalt til børn fra 12 år, er den hverken mindre hjerteskærende eller uhyggelig end den originale udgave, skrevet af Mary Shelley i 1818. 

Nordlys - havets herre

En virkelig fin serie fyldt med gamle sagn og myter, superhelte, spænding og moralske konflikter for børn fra 10-års alderen.

Monsterbange

En meget vellykket historie om at være bange for mørke og monstre på loftet, så man må tegne farlige tegninger og spille høj musik for at skræmme det væk.

Historietyven

Et magisk eventyr for de mindste bogelskere med en fantastisk billedside og en vidunderlig historie om glæden ved bøger. 

Foragtens tid

Fantastisk fortælling om troldmænd, witchere og andre skabninger og om deres kamp for overlevelse og magt. Med Geralt i hovedrollen er læserne sikret både aktion og sort humor.

Frostmagi

Fantasy. Vikingedrengen Ult kommer på sit livs eventyr, da han møder prinsesse Emma og en baby frostdrage. Sammen prøver de at bekæmpe det onde ildgudsmonster, men det kan man kun med frostmagi. Vil det lykkes for dem?

Natteræd

Nogle mareridt er så skræmmende, at ord ikke slår til. Men så er det godt, vi har John Kenn Mortensen.

Lampe

Lampe er en skøn fortælling, der trækker tråde til H.C. Andersens Den lille havfrue. Ganske som i alle eventyr, skal den stakkels pige så grueligt meget igennem, før alting bliver godt.