Anonym (ikke efterprøvet)

Djævlen går i Prada af Lauren Weisberger

Livet bag det store modemagasins glittede overflade er et helvede fyldt med tårnhøje stiletter og spidse albuer - redaktøren får selv Cruella de Ville til at ligne den gode fe. Just udklækket fra college flytter den unge Andrea til New York og får noget tilfældigt arbejde på modemagasinet Runway.

Tigerbalsam af Hans Kragh-Jacobsen

En letlæst underholdende generationsroman fra 60’erne og 70’erne, som smager af en lille smule "Den kroniske uskyld"  tilsat en knivspids "En skidt knægt" af Bent Vinn Nielsen.

Mødrenes gade

Kristin Marja Baldursdóttir er en sand mester i at skildre islandske kvinder i forskellige miljøer og tider. Denne gang er scenen henlagt til en gade i Reykjavik i 1960’erne.

Damen i midten

Et indbydende billedværk om det engang så legendariske stormagasin, hvis 150-årige historie afspejler et stykke dansk kulturhistorie med fokus på kvinder.

Rivalerne

Rivalerne er New York Times bestseller-forfatteren Alyson Noëls første bog i en nervepirrende trilogi, om hvordan vores største drømme kan blive vores værste mareridt. Layla Harrison vil være journalist, hun vil noget med sit liv og hun gider ikke tilbringe dagene med at hænge ud på…

Model under cover

Den 16 årige Axelle er vild med mysterier og mindre vild med mode. Men da hun bliver kapret som model under modeugen i Paris, er det den perfekte forklædning at opklare forbrydelser under.

Se på mig

Aktuel og indsigtsfuld samtidsroman om identitet, selvbilleder og skellet mellem det private og offentlige rum.

Frostgrader

Layla møder ind på modebladet Front, hvor der venter hende et makabert fund. Modekonge og ejer af bladet ligger myrdet i et klædeskab. Hænger mordet sammen med den kendsgerning, at Layla nu selv bliver chikaneret? Og hvad er det alle går og skjuler?

Perlemorssneglen

Eva og Kenny fra Nordjylland bliver kærester, men må skilles, da hun skal uddannes i Paris og han skal i krig. Omkring dem sker mystiske dødsfald ledet af et hemmeligt broderskab

Søstrenes hemmeligheder

Direktøren for et modedynasti har tre meget forskellige døtre -De ønsker alle at få mest muligt ud af tilværelsen, alle er de trods alt knyttet til hinanden, den meget styrende far og familiefirmaet -Finder de den rette vej til sidst?