Anonym (ikke efterprøvet)

Blodmånens diamant

Når man har ventet i evigheder på 2’eren i en serie, og den viser sig at være ligeså forrygende, fantastisk, hæsblæsende og stærkt vanedannende som den første, bliver man nærmest lykkelig.

Det mekaniske hjerte

Første bind i forrygende steampunkserie er en unik læseoplevelse med filosofiske undertoner, der stiller spørgsmål ved, hvad det vil sige at være levende.

Drømmestenen

Historien om alfepigen Mirja er en spændende, eventyrlig fortælling, der giver stof til samtale – eller eftertanke - om store følelser og svære valg i et barns liv.

Blommeægget

Billedbog. Grif-knallerten Luigi henter hver dag blommejuice til sin elskede blæksprutte-støvsuger Else Margit, men en dag er det udsolgt. Hvad skal Luigi nu gøre, for Else Margit holder så meget af blommejuice?

Kampen i grotten

Grotten er mørk og slimet. Der er så lavt til loftet, at Tea må kravle. Gangen snor sig og er meget lang. For enden kan hun pludselig se en revne med et orange lys fra et blå. Tea holder vejret og kravler nærmere.

Manden med kappen

Da Tea og No når floden, beder No hende om at vente mens han går langs floden for at finde et vadested. Pludselig hører hun en gren knække, og hun får et glimt af noget sort, en mand i en sort kappe.

Den mystiske fugl

Tea løber efter fuglen inde i skoven. Men der er noget galt. Har hun ikke set det der krogede træ før? Er hun faret vild? Løber hun i ring? Hun bider sig i læben og mærker panikken brede sig.

Dværgen Pavle

To gange har Jovia og Pirmin besejret heksen Zama. Den næste kamp er mod den farligste af alle skyggejægere - og så inde på selve fyrst Corpuś slot. Mon det også denne gang vil lykkes at besejre ondskaben?

Pigen fra Knark

Sammen med sin nye ven Pirmin, der også kan læse skygger, bekriger Jovia den onde fyrst Corpus, der samler onde skygger omkring sig. Han får heksen Zama til at stjæle skyggerne.Jovia og Pirmin må stjæle dem tilbage.