Anonym (ikke efterprøvet)

Siriuspassagen af Ole Grønne

Da Peters autistiske bror, Adam, tager livet af sig, må Peter tage hele sin velkomponerede og behagelige tilværelse op til genovervejelse og det koster!

Mit behagelige selskab af Steve Martin

Lån bogen på Daniel Pecan Cambridge er autist, genial og mistænkt for mord. Det sidste dog på en meget afslappet måde, og han er helt sikkert uskyldig. Steve Martins beskrivelse af ham er både vittig og rørende.

Dansen med Regitze af Martha Christensen

Under den traditionsrige sommerfest i kolonihaven sidder Karl Aage og genoplever sit lange samliv med Regitze, der altid har været den handlekraftige af de to.

KOrt over verden

Alice og Duncan bor på en gård med deres søn Sam. Sam er autist og oplever kun verden gennem kort over lokalområdet, da han ikke tør forlade gårdens trygge omgivelser. Alice drømmer om frihed, og da Duncan tager en fremmed mand med hjem, sætter det store forandringer i gang.

Det der ikke slår os ihjel

Under enorm mediebevågenhed udkommer nu fjerde del i Millennium-serien. Afdøde Stieg Larssons trilogi har fået en velskåret og spændende men også både troværdig og respektfuld fortsættelse.

Autisten

Den 30-årige Bertil er autist og arbejder som bogopsætter på det lokale folkebibliotek. Her møder han den mere udfarende kvinde Emma, og han indleder et venskab med hende. Men tør han håbe på mere?

Autisten og brevduen

Autisten Geert vokser nærmest op i en genbrugsbutik, hvor han forsøger at finde sin plads i samfundet. Men en dag finder Geert en violin og hans skæbne besegles på rørende, morsom og underfundig vis

Livet efter dig

Beth smider sin utro mand ud og kæmper for et nyt liv for sig selv og sine døtre. Olivia er blevet separeret, efter hendes lille autistiske søn er død. De bor begge på øen Nantucket, og mødet med hinanden giver dem begge livsmodet tilbage

Verdens klogeste dreng

Om Kristine Barnetts kamp for at sønnen, Jacob Barnett, kunne overvinde sit autistiske mørke; Med det resultat at et matematisk geni blomstrede op og som 12-årig fik sit første job som forsker i astrofysik