Anonym (ikke efterprøvet)

Hoffmans af Morten Sabroe

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening.

Død mands tango

Forrygende og meget spændende og uforudsigelig afslutning på Geir Tangens trilogi med journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politiefterforskeren Lotte Skeisvoll.

32 centimeter

TV-darlingen Alfred Andersen anklages for sexovergreb, mens han befinder sig på popularitetens top. Men så tager han sagen i egen hånd. Grotesk, frastødende og meget underholdende roman.

Ildsalamander

Kriminalreporteren Johan Ulrik sætter kursen mod broderlandet Sverige og vennen Frank. Men tidens svøbe har stukket en kæp i idyllens hjul. Aktuel historie med sproget som stærkeste kort.   

PHASE

Tv-mediets fokus på reality programmer kritiseres i romanen PHASE, der begynder godt og rummer mange fine idéer, men hvor læseren taber pusten undervejs. 

Wonderboy

Christian von der Hall har stor succes i medieverdenen - Da han planlægger overtagelsen af et par af de største forlag for at komme helt til tops og overskrider mange grænser undervejs ryger han ind i problemer både forretningsmæssigt og på hjemmefronten.

Hoffmans

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening. Originaludgave: 2003