Anonym (ikke efterprøvet)

Hoffmans af Morten Sabroe

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening.

Død mands tango

Forrygende og meget spændende og uforudsigelig afslutning på Geir Tangens trilogi med journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politiefterforskeren Lotte Skeisvoll.

32 centimeter

TV-darlingen Alfred Andersen anklages for sexovergreb, mens han befinder sig på popularitetens top. Men så tager han sagen i egen hånd. Grotesk, frastødende og meget underholdende roman.

Ildsalamander

Kriminalreporteren Johan Ulrik sætter kursen mod broderlandet Sverige og vennen Frank. Men tidens svøbe har stukket en kæp i idyllens hjul. Aktuel historie med sproget som stærkeste kort.   

PHASE

Andy Thomassen har et perfekt liv som dramachef, indtil et indbrud sætter gang i en langsom opløsning af normer og relationer og en social deroute - Han er ramt af den kulturelt betingede lidelse PHASE - Post Happening Apathetic Social Evasiveness

Wonderboy

Christian von der Hall har stor succes i medieverdenen - Da han planlægger overtagelsen af et par af de største forlag for at komme helt til tops og overskrider mange grænser undervejs ryger han ind i problemer både forretningsmæssigt og på hjemmefronten.

Hoffmans

Hoffman er en tv-producent med omvendt forhold mellem ego og succes -  Et sprængt kondom og redningen af en selvmorder skubber til udviklingen af hans skrantende ægteskab og karriere.Originaludgave: 2003