Anonym (ikke efterprøvet)

Hoffmans af Morten Sabroe

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening.

Død mands tango

Forrygende og meget spændende og uforudsigelig afslutning på Geir Tangens trilogi med journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politiefterforskeren Lotte Skeisvoll.

32 centimeter

TV-darlingen Alfred Andersen anklages for sexovergreb, mens han befinder sig på popularitetens top. Grotesk, frastødende og meget underholdende roman.

Ildsalamander

Kriminalreporteren Johan Ulrik sætter kursen mod broderlandet Sverige og vennen Frank. Men tidens svøbe har stukket en kæp i idyllens hjul. Aktuel historie med sproget som stærkeste kort.   

PHASE

Tv-mediets fokus på reality programmer kritiseres i romanen PHASE, der begynder godt og rummer mange fine idéer, men hvor læseren taber pusten undervejs. 

Wonderboy

Christian von der Hall har stor succes i medieverdenen - Da han planlægger overtagelsen af et par af de største forlag for at komme helt til tops og overskrider mange grænser undervejs ryger han ind i problemer både forretningsmæssigt og på hjemmefronten.

Hoffmans

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening. Originaludgave: 2003