Anonym (ikke efterprøvet)

Afmagt af James Siegel

Afmagt er den følelse som den tidligere stjernejournalist Tom Valle har i James Siegels tredje roman på dansk, Det er en nervepirrende fortælling om en mand, som ingen tror på

Sanatorium

En invitation til en forlovelsesfest på et luksushotel i De schweiziske alper udvikler sig i en uhyggelig retning for kriminalkommissær Elin Warner i engelsk spændingsdebut.

Pigerne uden navn

Endnu en gedigen krimi med journalisten Ellen Tamm i hovedrollen. Denne gang med at aktuelt emne om unge med diagnoser og tilpasningsvanskeligheder.

Al kødets gang

Hvis du er fan af Sherlock Holmes, vil du elske denne victorianske krimi, der giver et spændende tidsbillede af Edinburghs Old Town anno 1847.

Blomstrende syrener

Skæbnen bringer tre kvinder sammen under og efter 2. Verdenskrig i dramatisk, bevægende og rørende fortælling om krigens følger.

De udvalgte

Romanen udspiller sig på institutionen Spiegelgrund, hvor nazisterne placerede rigets overflødige børn, og er endnu et rædselsvækkende kapitel fra Anden Verdenskrig.

Lystens pioner

Den spændende historie om en kontroversiel psykiater, der var langt forud for sin tid med sine forsøg på at kurere psykiske sygdomme ved elektrisk dybdestimulation af hjernen.

Barn nr. 8

Barn nr. 8, der er inspireret af virkelige begivenheder, er en fængslende roman om evnen til bevidst at tilføje andre mennesker skade - og til at elske.I 1919 bliver den fireårige Rachel og hendes bror sendt på et børnehjem i New York, hvor Dr. Mildred Solomon udfører medicinske eksperimenter på…

Placebo

Maria Kowal arbejder som psykiater på en psykiatrisk hospitalsafdeling. Hendes elsker og kollega er netop død, myrdet mener Maria. Hun sidder i kørestol, men dette handicap forhindrer hende ikke i at efterforske sagen, der måske har forbindelse til et medicinsk forsøg, hendes afdeling deltager i

Afmagt

Tom Valle bliver fyret som stjernereporter på et førende amerikansk dagblad, da han afsløres i at opdigte en del af sine historier - Ansat på nåde på en lille lokalavis kommer han på sporet af en stor sag, men ingen tror ham undtagen de slemme drenge, der prøver at stoppe ham.