Anonym (ikke efterprøvet)

Kun af Bent Haller

Hvad er sandhed, og hvad er drøm? Det er svært at blive klog på i Bent Hallers foruroligende, men meget velskrevne og anbefalelsesværdige roman.

Lunar Park af Bret Easton Ellis

Det spøger på Elsinore Lane, hvor succesforfatteren Bret Easton Ellis har trukket sig tilbage for at hellige sig sin familie. Men hvad er det, huset hjemsøges af?

Spektrum - Kvadrantiderne

Den voldsomt populære Science Fiction-serie er nu nået til fjerde del. Blandingen af tidsrejser, spænding og almindelige YA-elementer om unges relationer og problemer er stadig forrygende god underholdning.

Skæbneblod

Graphic novel - Pigen Magda vågner kort af et mareridt, men et nyt starter; Hvad er drøm og hvad er virkelighed? Når hun fortæller flyder det hele sammen; Er det vold eller overgreb fra et nært familiemedlem, som hun er bange for, og allerede har været udsat for?

Modlys

Graphic novel - Følg med i pigen Magdas psykotiske og uhyggelige mareridt, kun afbrudt af hendes små tilbagekomster til virkeligheden; Hvad er egentlig virkelighed og hvad er drøm?

På den gale side

Natasha lever et relativt ensomt, almindeligt liv med få venner og et kedeligt arbejde. Alt omkring hende føles koldt, og det er som om nogen eller noget holder øje med hende

Ballade om natten

Billedbog om Sebastian, der vågner meget pludseligt fra en uhyggelig drøm. Så pludseligt at noget af drømmen slipper med ud i den virkelige verden. Men ballade-uhyret er faktisk meget sjovere end han troede

Manden under trappen

En tilsyneladende lykkelig og succesrig familie begynder at gå i opløsning, da manden bukker under for alle de krav, som stilles til ham og ikke længere kan skelne mellem virkelighed og mareridt