Anonym (ikke efterprøvet)

Drengen i månen af Kate O'Riordan

"Drengen i månen" er en meget speciel roman. Der er mange aspekter i den - og efter min mening kan den bedst sammenlignes med "Marvfolket" af Keri Hulme fra 1985 - en af de bedste romaner, jeg nogensinde har læst. Bogen foregår dels i England, dels ved en forblæst klippekyst i Irland. En 5-årig…

Drengen i månen af Kate O'Riordan

Lån bogen på "Drengen i månen" er en meget speciel roman. Der er mange aspekter i den - og efter min mening kan den bedst sammenlignes med "Marvfolket" af Keri Hulme fra 1985 - en af de bedste romaner, jeg nogensinde har læst. Bogen foregår dels i England, dels ved en forblæst klippekyst i Irland.

En lille bog om Månen

Interessant og fængslende bog om vores nærmeste nabo i universet. Anja C. Andersen er en eminent formidler, og bogen er rigt illustreret og kan læses af alle. 

Tag med til Månen

For 50 år siden satte mennesket sine ben på Månen. Vi har i den anledning samlet en liste med bøger, der foregår i rummet.

Den store månebog

Den spændende historie om månen fortalt så levende og instruktivt, at den vil tiltale videbegærlige børn og deres voksne.

Hvad nu hvis - russerne på månen!

Hvad nu hvis den første mand på månen var en kosmonaut? Actionfyldt og underholdende tegneserie, der vender op og ned på månelandingen.

Darlah

Et par år ude i fremtiden. NASA udskriver en konkurrence, hvor tre teenagere kan komme med en ekspedition til månen. Men alt er ikke som det skal være på månen, og snart erstattes undren og glæde med skrig og død.

Under mars

Science fiction-noveller, der præsenterer et bredt spekter af science fiction-genrer; Her er rumrejser, kontrafaktiske historiefortællinger, space opera, nano- og bioteknologi i skøn naturvidenskabelig forening Med et efterskrift hvor forfatteren sættes ind i en litterær og historisk kontekst

Kærlighedsraketten

En ingeniør opfinder en metallegering, der kan ophæve tyngdekraften; Med et rumskib iklædt denne legering flyver han til månen, hvor han møder nogle stammelignende indbyggere og på romantisk vis redder månefolkets prinsesse fra den visse død.