Anonym (ikke efterprøvet)

Min mands hustru

Psykologisk ægteskabsthriller. Lily og Ed er nygifte, men de skjuler begge hemmeligheder fra fortiden - og nutiden. Da de siger ja til at babysitte naboens lille datter får det uanede konsekvenser.

Under huden

Den 18-årige Patrick opdager noget mystisk under en dissektion på sit anatomistudie. Han har problemer med at blive troet på pga. sit Aspergers syndrom og så bliver det farligt for ham.

Autisten

Den 30-årige Bertil er autist og arbejder som bogopsætter på det lokale folkebibliotek. Her møder han den mere udfarende kvinde Emma, og han indleder et venskab med hende. Men tør han håbe på mere?

Projekt Rosie

Da den socialt handicappede Don beslutter at finde en kæreste, udarbejder han et spørgeskema og iværksætter "Projekt Kone" - Rosie er lige det modsatte af, hvad han søger - Men et venskab opstår mellem dem, og Don begynder at opleve følelser, som han ikke kan forstå

De ubudne

Hvad stiller man op, når ens elskede børn udvikler sig til dræbere, der koldblodigt slår deres forældre ihjel? ’De ubudne’ er en lækker cocktail af horror, psykologisk spænding og miljøbevidsthed.

Den mystiske sag om hunden i natten

En vidunderlig roman med en alternativ hovedperson, som tager læseren med på en rejse ind i et liv, der virker som om, det leves i et helt andet univers.