Anonym (ikke efterprøvet)

Lugten af sne

I andet bind af Pia Tafdrups kvintet om sanserne er næsen og lugtesansen et instrument, der måler, indtager og bearbejder verden. En seismograf og en murske.

Store stinkende Bjørn

Billedbog om Store stinkende Bjørn der aldrig vaskede sig. Helga Honningbjørn får ham dog bragt på andre tanker, for hun er sød

Plys følger næsen

Billedbog uden tekst. Peter Plys kan dufte noget dejligt. Han følger duften, og det bliver en lang tur over enge, under jorden, i farlig balancegang og til slut i vandet. Men hvad er det, der dufter så dejligt?

Snif

Billedbog om hundehvalpen Snif, der elsker at løbe rundt og lugte til alting

Kong Stinkfod

Billedbog. Kongen går med bare fødder. Kongens fødder lugter. Alle gør nar ad kongen, og selv om han vasker fødderne er det straks galt igen. Men så finder han på at pakke dem ind i læder. Skoen er opfundet!

Hekseduft

Da den ildelugtende heks Marianne Canard forelsker sig i parfumesælgeren Henry Delamar ændres hendes liv. Hun bliver rig og berømt som Jennifer Star, der fremstiller økologiske dufte

Lugtebogen

Billedbog på rim om alt det, der lugter mindre godt: affaldsbunker, gammel ost, sure sokker, stinkdyr, gylle og småbørn når de bæer, men for- og bagsidegrisene synes, at bogen lugter "grisegodt"