Anonym (ikke efterprøvet)

Første indtryk af Lotte Trolle

"Første Indtryk – franske fornægtelser og andre fristelser" er en romantisk thriller med en elegant slutning. Intet er som man tror det er. Og slet ikke det første indtryk.

Pendul af Lotte Garbers

36-årige Dorte befinder sig midt i et travlt liv med job, mand og barn. Hendes liv ændres totalt ved mandens kræftsygdom og død.

Sultekunstnerinde af Lotte Inuk

Nuuk, Grønland. Is-polarnætter og nordlys. 1978. Charlie er 13 år, 168 cm høj og vejer 28 kilo. På dette sted og tidspunkt er der ikke mange registrerede tilfælde af den barske sygdom anoreksi. Faktisk mener lægen, der stiller diagnosen, ikke at der er fortilfælde i landet.

Hun har det hele af Lotte Garbers

Camilla er i begyndelsen af 30-erne. Hun er uddannet læge og er også gift med en læge. De har lige købt et lille hus, og da bogen starter, er familie og venner inviteret til barnedåb hos parret. Umiddelbart ser alt ud til at være idyl, men efterhånden som historien rulles op, krakelerer…

Kragens skygge af Lotte Linck

Grum og grotesk socialrealistisk kriminalroman, hvor det ikke er kriminalintrigen, der bærer historien. Jon er 25 år da moderen dør af misbrug. Han beslutter sig for at flytte hen til sin far, ejendomsmægleren Gunnar, der bor i en lille landsby, måske i nærheden af Nykøbing Falster. Jon har boet hos…