Anonym (ikke efterprøvet)

Tempelriddernes arv af Steve Berry

Forrygende flot og underholdende spændingsroman, som med sin cocktail af tempelriddermystik, hemmelighedsfulde bøger, gåder og skattejagt er fuldt på højde med "Da Vinci mysteriet".

Blindgænger af Peder Hove

Bogen er endnu én i den lange række af opgør med 2 verdenskrig, som stadig skrives; her en skildring af den indre konflikt, Elsa kastes ud i, da fortiden afdækkes.

Karnas arv af Herbjørg Wassmo

3. del af serien om Dina Grønelv. Dinas søn, Benjamin, vender tilbage til Nordnorge med sin nyfødte datter, Karna, for at være skærgårdsdoktor. Han er splittet mellem to kvinder, professordatteren, Anna, der kommer på besøg fra København, og same-pigen, Hanna, som han har kendt fra sin barndom.…

Tananarive

Rørende, inspirerende og smuk tegneserie om, at det aldrig er for sent at tage på eventyr og genoverveje sit liv.

Det samme og noget helt andet

Forfatteren fortæller om tab og sorg, men også om det svære samliv i en familie i sin stærke selvbiografiske roman.

Den hvide kirke

Kan man løbe fra sin families synder? Spændende roman om racisme og behovet for at høre til.

Esbjerg : roman

Brødrene Arnt og Jacob lever to forskellige liv. Da forældrene dør, bliver en ukompliceret bodeling til en strid med advokater og konflikter

Rige svin

Spændende prequel om det fantastiske makkerpar Hvid og Belling og deres første møde. Der er ingen fnidder eller støj blandt denne krimiduo, der er en sjælden fornøjelse.

Mrs. Westaway er død

Tilsyneladende en familiekrønike om en splittet familie, men det skal vise sig, at den er langt mere end det. Wares bedste udgivelse til dato.