Anonym (ikke efterprøvet)

Hvordan man redder en lemming

Herlig kollektivroman om 5 personer med forskellige kriser, der fletter sig ind i hinanden. Werdelins karriere som dramatiker fornægter sig ikke, scenerne står knivskarpt.

Alt det mænd er

Ni nutidige kosmopolitiske fortællinger om mænd på tværs af mange lande i Europa. Vi møder mænd i alle aldre, fra den unge interrailer til de ældre mere desillusionerede typer, fra det gode borgerskab

Raseri

Nybagte tvillingemødre frarådes at købe et håndværkertilbud, det ender med skilsmisse eller kronisk raseri ifølge Isakstuens lidt skuffende roman om at være mor, menneske og husejer.

Et satans arbejde

Denne vilde og tilsyneladende umulige historie, som både indeholder gys, humor og meget mere, er overraskende underholdende og læseværdig med appel til et bredt publikum.

Transit

Tryllebindende 'Transit' er anden bog i Rachel Cusks trilogi om den fraskilte forfatter Faye, og hvis du ikke har læst første bog, ’Omrids’, endnu – så gør det!

Åndssvage ozelot : roman

Det midaldrende og barnløse ægtepar Mette og Claus er ramt af en mindre midtvejskrise, da katten Frida dukker op og bliver en del af fællesskabet. Om parforholdets op- og nedture og meningen med tilværelsen

Lyden af stille ro : roman

Miremare sørger over at have tabt sig selv i hverdagen og et kærlighedsløst ægteskab og beslutter sig for, at en ændring må ske

Buemundet guitarfisk

Intet finder nåde for Zeuthens skarpe pen, der hudfletter den kreative klasse, børnefamilien og politiken-plus bedsteforældrene. Scenen er sat for en midtvejskrise af rang.

Krigsturisten

En særdeles veldrejet og spændende psykologisk skildring af en midaldrende gymnasielærers vej ud på et ekstremt farligt overdrev.

Havblik

Musik og barsk natur væves flot sammen i denne veloplagte, humoristiske og rørende roman fra Vestfjordene i Island.