Anonym (ikke efterprøvet)

Pigen under træet

Sara Blædel er igen på hjemmebane med en ny forryggende krimi om Louise Rick, hvor et mumificeret lig af en ung pige dukker op i Ekkodalen på Bornholm.

Stenfjæs går igen

Stenfjæs vender tilbage i en rablende historie om lejrskole, hjemve, spøgelser, ulykkelig kærlighed, ketchup og et vildsvinehovede.

Mira på lejrskole

Mira er tilbage, men denne gang er det læseren, der bestemmer. Den tredje bog om Mira er et pletskud, der sætter refleksionerne i gang og gør læsningen til en leg.

Smil Emil

Emils klasse er på lejrtur, og han vædder med vennen Philip om, hvem der først kan kysse Malene. Emil taber, men der viser sig en anden mulighed

Liva og Maja på lejrskole

Liva og Maja er på lejrskole, hvor det spøger. Den hvide pige går igen. Klokken 12 midnat går pigerne ud for at møde hende. Mon de ser spøgelset?

Emmy - møgtur til Sverige

Emmys klasse skal på lejrskole, og flertallet har bestemt, at turen går til Sverige. Det fortæller Emmy om i sin underholdende dagbog fra en tur med mange problemer og konflikter. Det regner hele tiden. Hvem er venner med hvem eller hvorfor ikke?

Farlig tur

Kasper og Malik er på lejrtur med deres klasse. Sammen med to piger kommer de væk fra de andre, men heldigvis finder de dem igen

Op som en løve - ned som et lam

13-årige Leo, der er en af klassens seje drenge, skal med klassen på lejrskole. På turen kommer han til at opleve ting, som vender op og ned på hans liv