Anonym (ikke efterprøvet)

Skyggen

Magisk, ordløs billedfortælling om en dag ved stranden, hvor alt er muligt.  Historien er fyldt med omsorg, kærlighed og sommerdagens vidunderlige umiddelbarhed.

Sneet inde

Fræk og fabulerende drøm af en billedbog forvandler coronatidens isolation og kedsomhed til humor, der minder om den jazzede klassiker Bennys Badekar.

365 lege til børn

En fantastisk inspirationsbog med 365 lege og kreative projekter for børn.

Et eventyrligt efterår i Mumleby

Vera og Astrid leger og fortæller historier i den hyggelige by Mumleby, hvor de fejrer efterårets traditioner. Byens voksne fortæller sagn og eventyr om de gamle traditioner. Med opskrifter og aktivitetsforslag.

Viola og veninderne

Eftertænksom billedbog om Viola, der er glad for at gå i børnehave, men nogen gange føler sig udenfor. Når hun ikke må være med i legen kan det pludselig være svært at gøre det rigtige.

Baby elsker

Naboens store pige, Ellen, kommer på besøg. Baby vil gerne lege med Ellen og beundrer hendes fine lange hår. Men det kan være svært at sige farvel, når legen er slut.

Megasnyd og mælkesnot

Brødrene Olfert og Olfert, Karl og Max, er 11 og 9 år og hinandens bedste venner. De har deres eget regelsæt og filosofiske tilgang til verden, og så er de fulde af gode ideer til skæg og ballade

Øf øf, Benny

Billedbog. Grisen Benny og hans lillebror vil gerne ud at lege. Mor siger, at de skal passe på nede ved dammen. Benny er ligeglad, og pludselig ryger lillebror i vandet