Anonym (ikke efterprøvet)

Den forelskede unge af Marianne Larsen

Den store og forunderlige verden på Sjælland set gennem en lille piges øjne. Intenst og smukt tidsbillede fra 50'erne. Alt afhænger af øjnene, der ser.

Det ingen ved af Bo Nygaard Larsen

Fortjener en morder tilgivelse? Eller er han dømt på livstid? En minimalistisk lige ud af landevejen fortælling om en mands forsøg på at sone sin forbrydelse.

Sodoma af Bo Nygaard Larsen

En voldsom, barsk og provokerende roman om sexchattende 30-årige i København og omegn anno 2004/2005.

Wonderland af Bo Nygaard Larsen

Det er dejligt at have en smuk bog i hænderne, og det er godt at komme frem på kanten af lænestolen i mødet med eksperimenter, der mixer forskellige kunstarter. Det gør Bo Nygaard Larsens "Wonderland" til en oplevelse: Flot bog, lækkert tryk med et indhold af digte, noveller og smukke fotos i fin…

Sangskriver: elleve samtaler af Jens Larsen

Lån bogen på Skoleelever, der bare hader digte, lytter intenst til yndlingsbandets rocktekster, og hr Hansen, der aldrig kunne drømme om at læse lyrik, får alligevel sin portion rimede vers, når han tænder for radioen og lytter til musikprogrammerne.

Solar (1) Invasion af Brian Roland Larsen

Lån bogen på Året er 3617, og menneskene har i al fordragelighed erobret flere nye solsystemer. Desværre varer freden ikke ved. I nogle år har vi lykkelige rendt rundt og hakket på hinanden, fordi vi ikke troede, der var andre racer, det kunne gå ud over.