Anonym (ikke efterprøvet)

Den samme flod af Lars Lenth

Bekendelser ved floden - en lille men vigtig bog om at blive klogere på sig selv og sine omgivelser... Nordmanden Lars Lenth har skrevet en fin lille indføring i fluefiskeriets hemmeligheder og banaliteter. "Den samme flod" er en fluefiskeroman, der kort fortalt beskriver en entusiastisk fiskers…

Læseglæder af Lars Rømhild

Grin, græd eller fortvivl, alle menneskelige følelser er på spil i et fantastisk udvalg af alle tiders gode fortællinger.

Solsorten af Lars Kjædegaard

Sidste bind i trilogien om Poul Helweg og samtalestedet "Ærligt nærvær", men helt ærligt Lars Kjædegaard, hvad er der egentligt i vejen med tibindsværker? Åh nej, så er det sket! Jeg har læst den sidste linje i den sidste bog om Poul Helweg og "Ærligt nærvær".

Frost, Lars - Smukke biler efter krigen

Smukke biler efter krigen er Lars Frosts anden roman. Den modtog roser fra kritikerne hele vejen rundt. Bogens omslag rubricerer romanen som en knaldroman.

Thelma af Lars Kjædegaard

Poul Helweg er tilbage med sin ærlige mening, og denne gang har han også selv behov for at høre andres.

Modellen af Lars Saabye Christensen

Lars Saabye Christensen er tilbage i storform med rystende roman om en kunstner, der villigt ofrer alt for at bevare sin skaberevne.

Ingen tvivl af Lars Bonnevie

Politisk roman som skyder med skarpt på samfundet: Om det gode og det onde. Om ret og uret. Om os og dem. Og om tvivlen.

Din misbruger af Lars Skinnebach

Personlige angreb og usømmelig omgang med sproget - det er lidt af hvert, man må stå model til, når man læser Lars Skinnebachs tredje digtsamling.