Anonym (ikke efterprøvet)

Fisketyven af Maria Grønlykke

"Fisketyven" præsenterer et broget univers af folk og fæ i en mindre by uden navn på Sydvestfyn - en sjov bog, som det er svært at lægge fra sig, før den sidste morsomhed er beskrevet.

Livet du efterlod

Barsk roman om død, sorg og omsorgssvigt i en familie i en lille by, hvor alle kender hinanden på overfladen, men ingen reagerer eller kender sandhederne.

Øjenvidnet

Glimrende start på ny svensk krimiserie med en ung kvindelig efterforsker i hovedrollen.  

Os mod jer

Forfatterens anden historie fra Bjørneby har ishockeyen som altafgørende omdrejningspunkt og som sædvanlig, når det gælder Backman, er underholdningen helt i top.

Bjørneby

Forfatterens fjerde roman er ikke en typisk Backman med sit noget dystre plot. Humoren er dog til stede som vanligt, og læseoplevelsen er i top.

Hjerter i Brand

Tessan og hendes ged Bella er flyttet ind i den svenske stationsby Rosengäddas forfaldne stationsbygning. Uden hverken venner eller penge er Tessan gået i gang med at renovere det kæmpe hus om til en hyggelig kro, samtidig med at hun prøvelaver rødvinsduftende vildsvinegryder.

Dugdråben

Noveller - Lune og hyggelige historier fra et midtjysk landsogn fra dengang, der stadig var originaler til

Sådan som vi elsker

Kollektivroman om menneskene og den landsby de bor i - en roman om liv, længsler og indbyrdes kærlighedsforhold

Ladies i gummistøvler

To midaldrende danske veninder, Hanne Tang Christensen og Liv Bentsen, beslutter sig for at prøve noget nyt i deres liv. Det bliver i landsbyen Ashmore og senere i Shaftesbury i grevskabet Dorset, hvor de hurtigt indlemmes i landsbylivet

Forkynderen

Landsbypræsten Thorkild finder sin kone, Karen, myrdet i baghaven. En måned senere myrdes en anden kvinde og der bliver nu kriminalinspektør Thea Kroghs opgave at opklare mysteriet om de to mord og den manipulator som er involveret i sagen