Anonym (ikke efterprøvet)

Munch-Petersen, Gustaf - Det underste land

Gustaf Munch-Petersens digtning er eksplosiv, den er både revolte og revolution. I 'Det underste land' udviste han en stærk trang til frigørelse og en tro på forandring.

Det rene land af Alan Spence

Underholdende og medrivende historisk roman tilsat lidt ulykkelig kærlighed om en skotsk handelsmands liv i Japan i 1800-tallet.

Et yndigt land af Åke Edwardson

Ottende krimi med kriminalkommissær Erik Winter fra Gøteborg. Stadig velfortalt og indsigtsfuld, men med endnu langsommere kadence end før.

Det tabte land af Kiran Desai

Der er ingen hellige køer i en imponerende roman, der foregår for foden af Himalayabjergene, og med varme og sproglig respektløshed fortæller om en indisk dommer og hans barnebarn.

Mændenes land af Hisham Matar

"Mændenes land" er en smuk og tragisk roman om kærlighed og tab. Libyske Suleiman er fanget mellem fars drøm om demokrati og mors ønske om aldrig at have født ham.

Ikke et land for gamle mænd af Cormac McCarthy

Hæsblæsende og hjerteskærende dyster spændingsroman fra Texas om sheriff Bell som har set verden gå ad helvede til uden at kunne forhindre det! Cormac McCarthys så smukke Grænselandstrilogi er enestående og medrivende sen-westerns fra 1940-erne om drenges kamp for at blive mænd,  livet med…

Mit opdigtede land af Isabel Allende

En sprudlende og charmerende erindringsbog om en stærk kvinde, om hendes forunderlige familie, om de personer, der har betydet mest for hende, og ikke mindst om det land, som hun kalder ”sit opdigtede land”.

Lykkens land af Frank McCourt

Lykkens land er den direkte fortsættelse af Angelas aske. Frank bryder op fra sin fattige og trøstesløse barndom i Limerick i Irland, og sætter - med kronisk betændte øjne og dårlige tænder - sine fødder på amerikansk jord i 1949. Lykkens land fortæller om en ung mands jagt på boglig uddannelse og…

Det andet land af Tad Williams

"Det andet land" er bind 2 af en endnu ikke afsluttet serie. Bind 4 udkommer snart på engelsk, mens vi endnu mangler bind 3 på dansk.