Anonym (ikke efterprøvet)

Ræk mig stjernerne

Spændende sødsuppe-romantik baseret på virkelige begivenheder om de ridende bibliotekarer i Kentucky. En smule mere substans og færre blafrende øjenvipper kunne ønskes.

To uger i Toscana

Varm og morsom feel good-roman er velskrevet og virkelig underholdende. Man behøver ikke være Toscanagal for at læse den.

Doktor Zjivago

En storladen og dramatisk kærlighedshistorie, der foregår under Den Russiske Revolution. Originaludgave 1957

Tilstå

Hjerteskærende roman om smertelig kærlighed og muligheden for endnu en chance er befriende simpelt læsestof, der ikke går på kompromis med underholdningen.

En rigtig kærlighed

En både humoristisk og alvorlig historie om to mænds altopslugende forelskelse i hinanden. En roman om at tage kærligheden, sig selv og hinanden alvorligt.

De forsvundne roser

Tre kvinders historier krydser hinanden i skyggen af 1. Verdenskrig og den russiske revolution. Dramatisk og letlæst historie hylder venskab, kærlighed og offervilje.

Elsker, elsker ikke

Kan man bygge en fremtid på en ungdomsforelskelse? Tænksom og underholdende chick lit til hængekøjen.

The mister

Ny kærlighedshistorie af den kendte forfatter er tårepersende banal. Successen er givet på forhånd, men ikke engang på siderne om sex er der liv at hente.

Lykkebillet : roman

Byggelederen Kira tager et midlertidigt job i Nuuk. Det bliver et møde med den grønlandske kultur, familiehemmeligheder og kærligheden. Den flotte arkitekt Des og Kira opdager, at der er korruption indblandet i byggeprojektet