Anonym (ikke efterprøvet)

Olgas jul : bare det snart var januar

Følg med i 12-årige Olgas december, når hun deler sine pinlige og hjertevarme oplevelser med sin dagbog. Et herligt og realistisk indblik i en teenagepiges verden.

Godt selskab

Frisk og ungdommelig roman af irsk debutant minder lidt om Sally Rooney. Grundhistorien er god, men romanen mangler kant og wokeness.

Dig & alt derefter

Andet bind i collegeromance-serien er lige så bevægende, varm og humoristisk som den første.

Ash-Shaheed : (vidnet)

Ash-shaheed [Vidnet] er et befriende og hårdt bidrag til den danske migrationslitteratur.

Under overfladen

Zoeys liv tager en brat ændring, da hendes far gør elskerinden gravid, og forældrene bliver skilt. En aften kommer Zoey ud for en bilulykke, der gør at hun ikke kan huske aftenens hændelser. Hvorfor ignorerer hendes kæreste hende nu mens en anden opfører sig som var de kærester?

Fordi jeg elsker dig

Helene Uri for unge voksne. Velskrevet, romantisk, ond og sindssygt spændende roman fra den norske forfatter og sprogforsker.

Kærlighedsbreve til de døde

Lauries søster er død og Laurie skriver breve om sin sorg og sin familie, om skolen, vennerne og festerne, men mest af alt om May og om hvad der skete.

Drømmefanger

27-årige Martin ligger i sin seng og ser tilbage på sit liv, for dog at finde bare noget han kan være stolt af som værn mod meningsløsheden og formålsløsheden.  

I går var i dag i morgen

Da 16 årige Emma får sin første computer, finder hun sammen med sin bedste ven Josh, sig selv på Facebook - 15 år ude i fremtiden. Både kærlighed og venskab sættes på en hård prøve

Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag

Olivia er blevet droppet af John. Han vil ikke længere være kærester, og hun kan ikke forestille sig, hvordan hun skal overleve uden ham. For hvem er hun uden sin perfekte kæreste, uden det perfekte forhold? Er hun i virkeligheden typen, som kun kan kysse den, hun elsker? Eller skal hun gøre som…