Anonym (ikke efterprøvet)

Jung Chang : Vilde svaner

»Vilde svaner« er et slægtsdrama uden lige. Jung Chang skriver  her sin egen families voldsomme historie ind i Kinas blodige og voldelige historie. Bogen er en romanagtig historie, men ikke nogen roman. Chang beretter i kronologisk og dokumentarisk form . Jung Chang er født i 1952, og indtil…

Løbeklubben i Saudi

Roman om danske Maikens møde med en gruppe kvinder i Riyadh i Saudi-Arabien giver et interessant indblik i en verden, som for mange er et helt lukket land.

Evas tre døtre

Spændende, tankevækkende og meget velskrevet roman om kvindefrigørelse, religion og kulturel identitet.

Dydens år

Barsk og livsbekræftende fortælling om det mørke, der bor inderst inde i mennesker, når de lever afskåret fra deres almindelige hverdag uden fornødenheder har.

Skønhedsmyten

Med eksempler fra reklameverdenen, medierne og skønhedsindustrien vises hvordan myten om den kvindelige skønhed kan hæmme og ødelægge kvinder

Kvinder uden mænd

Mesterlig roman om kvindefrigørelse og -seksualitet i det moderne Iran. Fortællingen om fem kvinders frigørelse er vild, stærk og magisk.

Solens kerne

Mesterlig fortælling fra et fiktivt Finland, hvor ligestillingen er slået tilbage til start og staten opretholder samfundsordenen gennem propaganda.

Fletningen

Tre kvinder fra hver sin verdensdel rammes af en livskrise i gribende og overbevisende fransk debut.

Købekælling : roman

En poetisk roman om en kvinde der søger frigørelse for undertrykkelse gennem oprør