Anonym (ikke efterprøvet)

Genesis af Bernard Beckett

Filosofisk, men også noget stillestående roman om en fremtid organiseret efter de principper, Platon fremsatte i "Staten".

Klara og solen

Kazuo Ishiguro seneste genistreg er en varm fortælling om unikt venskab, individets værdi og de yderste konsekvenser af kunstig intelligens.

Kaos og verden

Spændingsroman om kunstig intelligens i et land, hvor Trump regerer, og forretningslivets moral er skyllet ud i toilettet.

Maskiner som mig

En fascinerende moderne science fiction, hvor al ting foregår både i 1980'erne og i dag.

Korte svar på de store spørgsmål

Op til sin død arbejdede fysikeren Stephen Hawking på denne udgivelse, hvor han samler det meste af sin viden for at give gode bud på universets grundlæggende spørgsmål.

Dødsdoktrinen - livets spil

Forrygende afslutning på trilogien om VirtNettet og Michael og vennernes kampen mod det onde med et hæsblæsende tempo og aktion hele vejen igennem.

Dødsdoktrinen - tankens magt

Actionspækket og vanvittig spændende fortsættelse af ‘Sjælens øje’. Uhyggen breder sig og stemningen fortættes igennem hele denne tempofyldte page turner.

Oprindelse

Robert Langdon, der er professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer til det ultramoderne Guggenheim museum i Bilbao for at høre en helt særlig bekendtgørelse: afsløringen af en opdagelse, der eftersigende vil 'revolutionere videnskaben for evigt'.

Dødsdoktrinen - Sjælens øje

Dødsdoktrinen byder på en verden med hyperavanceret teknologi, cyberterrorister og gaming ud over din vildeste fantasi - og dit værste mareridt. Af forfatteren bag verdensfænomenet Maze Runner.VirtNettet tilbyder en total nedsænkning af krop og sind i en kæmpemæssig, virtuel verden.…