Anonym (ikke efterprøvet)

Englebjerget af Thomas Kanger

Hvem var Alex Niro, og hvorfor har han løjet om sin baggrund og skjult sit rigtige navn? Elina Wiik går egne veje for at finde svarene i denne velfortalte krimi.

Uendelige verden af Ken Follett

Rammer pesten kun synderne, og vil retfærdigheden altid ske fyldest? Bestemt ikke i denne uafhængige fortsættelse af kæmpesuccesen "Jordens søjler.

Englen i Groznyj af Åsne Seierstad

Åsne Seierstad har skrevet en næsten ubærlig bog fra en af verdens glemte krige. Beskrivelsen af krigens rædsler er ikke til at holde ud, men alligevel griber bogen én dybt

Over mørke vande af Robert Radcliffe

Spændende og velskrevet roman om et af de mest blodige slag under 2. verdenskrig - Slaget om Atlanten. Slaget om Atlanten var et af de blodigste kapitler under anden verdenskrig. England var dybt afhængig af de forsyninger, de modtog via skibskonvojer, og tyskerne gjorde alt, der stod i deres…

Tine af Herman Bang

Krigen 1864 danner baggrund for historien om unge Tine Bølling, hvis ulykkelige kærlighed bliver hendes skæbne.

Selvmordsaktionen af clausbeck-nielsen.net

"...men Nielsen & Rasmussen troede, ganske som deres amerikanske kolleger, at det kunne lade sig gøre, at verden lod sig ophøje fra et fragmenteret miskmask af diktaturer, tidsaldre og alle former for ufrihed til et universelt hele, en højere orden: Demokratiet."

Gunhilds kamp af Majken Bloch Skipper

Kamp om kongemagt og kvindekamp i 1100-tallets Danmark. Spændende og velfortalt roman i Aschehougs serie om slægten Dane.Romandebutanten Maiken Bloch Skipper tager i "Gunhilds kamp" tråden op fra Maria Hellebergs "Den hellige Knud" (2005), der var 1. del af Aschehougs serie "Slægten".