Anonym (ikke efterprøvet)

Litterære mysterier

Symboler, hemmelige foreninger, matematiske koder, skjulte evangelier, broderskaber, mystiske naturfænomener, konspirationsteorier, litterære gåder, profetier og overtro. Her er mange timers underholdning til de læsere, der holder af gode spændingsbøger fyldt med mystik, gåder,…

Forræderen

Tredje, selvstændige bind afslutter den såkaldte Carnivia-trilogi, som er noget af det ypperste og mest opfindsomme indenfor konspirationsthrillere.

Glasnøglen

Bag forfatternavnet skulle efter sigende gemme sig to veletablerede danske forfattere. Resultatet er en overbevisende konspirationsthriller med en højest overraskende slutning.

Abbotts hemmelighed

Serien om den tidligere superagent har efter lidt startvanskeligheder fundet sit niveau. Hårdkogt aktion blandes med konspirationer og videnskab på fremragende vis.

Verdensfortællerne

Vellykket dansk science fiction om tankekontrol og hjernemanipulation udformet som en solid spændingsroman.

Wienerbroderskabet

Det lykkes den debuterende forfatter at blæse nyt liv i en ellers velkendt og velprøvet genre. Norsk konspirationsthriller med potens.

Bortførelsen

Den unge amerikanske kvinde Mia bortføres i Venedig. Kort efter dukker der videoer op på en gruppe aktivisters hjemmeside, hvor hun tortureres. Politikvinden Kat må sammen med sin tidligere elsker og Holly efterforske sagen i kapløb med tiden.

Slutstenen

Historieprofessor Emily Wess er vidne til et uforklarligt drab, hvor drabsmændene er på jagt efter et historisk dokument. Wess dechifrerer en del af dokumentet, hvilket starter en jagt på slutstenen.Et kapløb for at forhindre et dommedagsangreb i Chicago er i gang.

Tronfølgeren

I "Tronfølgeren" bliver den danske kronprins Valdemar dræbt af et bombeattentat i Kongens Have, og PET retter hurtigt mistanke mod to unge muslimer, som efter sigende har gennemført en Taleban-træningslejr.

Uhyrligheden

En kvindelig præst myrdes i Venedig og hvad der starter som en almindelige mordefterforskning, udvikler sig til afsløringer af modbydelige konspirationer. Politikvinden Kat og soldaten Holly må sammen forsøge at komme til bunds i sagen.