Anonym (ikke efterprøvet)

Sport

Herunder følger en liste over romaner, noveller og et par graphic novels, der foregår i et sportsmiljø eller fortæller om mennesker, som går op i en eller anden form for sport. I nogle af bøgerne er sporten blot en kulisse for handlingen, mens den i andre udgør en vigtig del af selve…

Guld

Romaner fra sportens verden er sjældent interessante, men med sine skarpt tegnede portrætter og sin gode historie må man simpelthen overgive sig til denne betagende lille perle.

Trine på træningslejr

Trine er udtaget til sommerlejr med de bedste badmintonspillere sammen med vennerne Lulu og Mikkel. Men ugen bliver hårdere end hun har drømt om

Trine med landsholdet

Trine er lykkelig. Hun skal med landsholdet til England som reserve. Lulu skal desværre ikke med. Men Mikkel skal med. Og Trine og Mikkel ender i finalen. Hvordan mon det vil gå?

Trine på skamlen

Trine er ny på badmintonholdet. Hun spiller double med Lulu, som er holdets stjerne. De skal til danmarksmesterskaber. Og Mikkel, som Trine er lidt forelsket i, skal også med. Kan de mon få medalje?

Højere og højere

Karin er glad for at spille fodbold, men hun har talent for højdespring. Hvad skal man vælge: at have det sjovt eller vinde?

Tine tøsedreng

Tine får en mystisk lykkering, men så sker det ene uheld efter det andet. Hun forstuver foden og kan ikke spille håndbold. Mon hun når at blive klar til holdets afgørende kamp?

Smertens tunnel

17-årige Anna er en ambitiøs og lovende karateudøver, da en bilulykke brat sætter en stopper for karrieren. Trods en lang og smertefuld genoptræning, vil Anna aldrig mere kunne dyrke karate

Tine topscorer

Tine er den bedste spiller på håndboldholdet. Hun scorer flest mål. Det er de andre spillere på holdet sure over. Tine mister lysten til at spille. Kan de så vinde til håndboldstævnet?