Anonym (ikke efterprøvet)

Stykker om magt

Enestående og bevidsthedsudvidende teatertekster viser, at teksterne bag et stykke kan være en fornøjelse at læse.

Menneskejægerne

Tasmanien, eller som det hed dengang i slutningen af 1820’erne Van Diemen’s Land, var scenen for en forfærdelig kampagne, der gik ud på at udrydde den indfødte befolkning.

Morika - blodets bånd

Fabelagtigt afslutning på Morika-trilogien. Det allersidste opgør om frihed er en vild rejse fyldt med blod, sved og tårer. Guf for selv de mest kræsne fantasy-læsere.

Morika - vildhunden og panteren

Den 16-årige pige Eshri bliver mishandlet og voldtaget af en af Oryndros soldater. Eshri ønsker ikke, at hendes kæreste Oryn må få noget at vide om voldtægten. Men det er svært at bevare den grufulde hemmelighed.

Morika - rent blod

Visdomslærlingen, Eshiri og krigerlærlingen, Korau undervises på skoleøen Raudra i landets idealer for fred og tolerance. Fremtiden synes lys og sikker, men onde kræfter lurer på at bringe det gamle adelsvælde tilbage til magten. Pludselig er samfundet splittet i en blodig borgerkrig.

Pocahontas

Historisk roman fra begyndelsen af 1600-tallet, om den smukke og kloge indianerprinsesse, der kom til at spille en vigtig diplomatisk rolle mellem de indfødte i Virginia, Amerika, og de engelske kolonisatorer.