Anonym (ikke efterprøvet)

Længdespring af Ester Bock

En østjyske dyrlægefamilie følges i tiåret 1966-1975, hvor ungdomsoprør og kollektivbevægelse sender dønninger ind over det stilfærdige dyrlægehjem.

Nærmeste pårørende af Elsebeth Egholm

Hæsblæsende og spændende krimi med den århusianske journalist Dicte Svendsen, som denne gang måske er kommet på sporet af en muslimsk terroraktion.

Dæmoner og engle af Barbara Gress

Baggrunden for bogens titel er et citat af forfatterens mor Elsa Gress: man skal passe på, når man fejer dæmoner ud, at der ikke ryger et par engle med.

Mens jeg var væk af Sue Miller

Lån bogen på En ny roman af forfatteren Sue Miller synes jeg altid man kan glæde sig til - og skuffet blev jeg bestemt heller ikke over Mens jeg var væk. Joey er gift, har egen dyrlægepraksis og 3 voksne piger. Hun lever et godt og tilfredstillende liv, indtil den dag hvor en gammel bekendt, en…

Til stranden

Endnu en sproglig perle om moderne dilemmaer fra Højrup, der skriver, så havmågerne synger, og man glemmer, at romanen er stillestående som en sommerdag på stranden.

Vildfarelser

Journalisten Sofus voksede op i et kollektiv i 1970'erne og 1980'erne og hans mor døde da han var seks år. Han forsøger i årevis at udrede omstændighederne omkring hendes gådefulde død som ingen vil tale om.

Rekonstruktion

En kræftsyg mand forsøger at rekonstruere datterens liv for at forstå, hvad der fik hende med i et kollektivt selvmord; Han fortæller om hendes opvækst i årene omkring Estlands selvstændighed og opsøger hendes tidligere venner i Estland og Paris

Bror og søster

        5. del af: Ulven. . Seriens indhold se denne   Henry er netop blevet løsladt fra fængslet i 1976, men modtages ikke særlig godt i kollektivet. Klaus og Leonora bor med datteren Maria, og Leonora glæder sig til at se Henry, men det bliver som altid lidt vanskeligt…