Anonym (ikke efterprøvet)

Den røde blomst, den hvide blomst af Michel Faber

Som kvinde må man sandelig prise sig lykkelig, at man ikke levede i victoriatidens England! Michel Fabers overdådige og sansemættede historiske udviklingsroman stiller knivskarpt på datidens snerpede hykleri og ydmygende kvinderolle. 19-årige Sugar er den bedste skøge i London. Ikke blot kaster hun…

Ingen som dig

Nick Hornby charmerer med en vittig og elegant romantisk komedie om kærlighed på tværs af alder, klasse og race.

De forviste

En barsk og bevægende historisk roman om tre kvinders deportering til Tasmaniens staffekoloni.

Trioen

Hedman er en god stemningsfrembringer og en fin replikmager, men i billedsproget bliver hun meget skolet og pæn i sin vandkæmmede rammefortælling om Stockholms ungdom. 

En fortryllende hemmelighed

Tredje bog om Familien Bridgerton er et vaskeægte eventyr med onde stedmødre, maskeballer, kærlighed og romantik ad libitum og så selvfølgelig en knivspids erotisk begær.

Frank vender hjem

Det er en svær kunst at balancere mellem humor og alvor, men det lykkes på blændende vis for Bang Foss i samtidsromanen om to familier fra vidt forskellige samfundslag.

Victoria

En vidunderlig kærlighedsroman, der indeholder alt, hvad man kan forvente af uforløst kærlighed og poesi.

Faderens synder

Andet bind i Clifton-krøniken byder på underholdning for alle pengene, og her i andet bind fortsætter Jeffrey Archer med fuld fart og den ene overraskelse efter den anden.

Hvor der er vilje

Underholdende slægtsroman, der har det hele: venskab, kærlighed, svigt, økonomisk ulighed, løgne og fortielser.  'Hvor der er vilje' er første bind i Clifton-krøniken.