Anonym (ikke efterprøvet)

Antoine de Saint-Exupéry: Citadellet

Antoine de Saint-Exupéry afleverede aldrig et manuskript til forlaget, uden at de var nøje gennemarbejdet og stod som et fuldstændigt værk. Derfor var der også mange, der mente, at »Citadellet« aldrig burde have været udgivet.

Verdenshjertet

'Verdenshjertet’ emmer af holdning til den verden, vi lever i. En virkelig god bog slet og ret.

Brænd huset ned, giv træet vand

De akavede sammenstød står i kø, når de mandlige hovedkarakterer ruller sig ud i disse veloplagte noveller. Flot debutsamling stiller skarpt på køn, klima og kærlighed.

Huset

Via en række ansatte i Huset fortælles om Danmarks Radios udvikling i en velskrevet og detaljeret roman, hvor forfatteren ikke lægger skjul på sin mening om institutionen.

Crash Kalinka

’Crash Kalinka’ kører offpiste fra første side og hiver hele bagkataloget med. Her er en roman, der kræver og skubber og hiver. En voldsom og fantastisk oplevelse.

Hvad - ?

Det kan være svært at beslutte sig for, hvad man skal være, når man bliver voksen. Selv små hundehvalpe skal tænke sig godt om.

Himlenes bog

Korte, lyriske tekster om en ung kvinde, der kommer til 1980'ernes Paris og giver sig i kast med storbylivet

Solstål

Alle Sjæles Dag vender de døde tilbage. Marcus står i køkkenet og ser tilbage på sit liv. I én lang sætning erindrer han sin kone, børnene, sygdommen og sorgen og ikke mindst tænker han på en verden i forandring og kaos.

Viceværtsdigte

Som nyansat vicevært i den andelsforening forfatteren selv bor i, beskrives dagligdagen med opgaver, udfordringer og projekter.