Anonym (ikke efterprøvet)

Sort sti af Åsa Larsson

Frosten og ensomheden knuger sin hånd om det nordlige Sverige, hvortil juristen Rebecka Martinsson er vendt tilbage. Isnende stemningsfuld er handlingen i denne fængslende roman.

Blodskyld af Åsa Larsson

Midsommer i Kiruna, midnatssol og dansende elverpiger. Men noget gærer, og en præst findes myrdet i sin kirke. Sagen trækker ud, og Rebecka Martinsson involveres meget mod sin vilje.

Solstorm af Åsa Larsson

En spændende krimi om skattejuristen Rebecka Martinsson, der bliver kaldt til Kiruna for at være forsvarsadvokat for en barndomsveninde, som mistænkes for et mord. Paralleller til virkelighedens Nordsverige med dets religiøse fanatikere er ubehageligt tydelige.

Indtil din vrede er ovre

Krimi. Wilma Persson og Simon Kyrö myrdes på brutal vis, da de dykker under isen efter en sunket nazi-flyvemaskine. Hvad er det for en hemmelighed, de to er kommet på sporet af? Rebecka Martinsson og politiet i Kiruna får rigeligt at se til i forbindelse med opklaringen af mordene

Sort sti

Krimi - Rebecka Martinsson er efter en lang sygdomsperiode tilbage i barndomsbyen Kiruna, hvor hun begynder at arbejde som anklager - Her bliver hun involveret i fundet af en død kvinde i et fiskeskur på en tilfrossen sø.

Solstorm

Kriminalroman - Rebecca Martinsson er skattejurist i Stockholm, men da en barndomsveninde fra Kiruna ringer og beder om hendes hjælp, drager hun tilbage til barndomsbyen, hvor fortiden snart griber ind, og hun jages af voldsomme kræfter der vil gøre hende tavs.

Blodskyld

Kriminalroman - Rebecka Martinsson er stadig præget af tidligere begivenheder, da hun ankommer til Kiruna - En kvindelig, provokerende præst er blevet myrdet, og Rebecka inddrages ufrivilligt i opklaringen, hvor sandheden ulmer lige under overfladen