Anonym (ikke efterprøvet)

Lucie

Mytologi på syretrip. Vild og blodig spændingsroman om Lucie, en udødelig kannibal på jagt efter et endegyldigt svar på sin oprindelse blandt nordiske guder, engle og dæmoner.

Rovdyrenes klub: Bogeyman

Historisk tegneserie af fineste karat. Den grumme og fængslende historie er et fint eksempel på, at den ”rigtige” tegneserie stadig findes.

By – et levende mareridt

Morsomme, ækle og sært fascinerende historier udklækket af Jonas Wilmann, som alle behandler emnet byen på en særdeles – lad os kalde det – original måde.

En sult så dyb

Verdens smukkeste mand og hans (knap så) smukke kæreste var egentlig skæbnebestemt for hinanden - Men de afbryder forholdet og stærkt nedbøjet tager hun til Museet for selvmordets historie for her at tage afsked med livet, som andre før hende har gjort - I høj grad til glæde for den lokale læge, der…

Hannibal vågner

Hannibal Lecter bliver i sin barndom udsat for strækt traumatiserende hændelser under anden verdenskrig, hvor han mister hele sin familie - Som ung i Frankrig beslutter han sig for hævn Samhørende: Den røde drage, Ondskabens øjne, Hannibal, Hannibal vågner Filmatiseret i 2007 af Peter…