Anonym (ikke efterprøvet)

Tinkas juleeventyr

Dejlig julekalenderhistorie for hele familien, hvor nissepigen Tinka og menneskedrengen Lasse kæmper for at skaffe den forsvundne nissemagi fra menneskenes verden tilbage til nissernes rige.

Historien om nissen

Bjarne Reuters kalenderhistorie er en vidunderlig julefortælling i 24 kapitler med masser af dejlige illustrationer, som hele familien kan hygge sig med at læse højt i december.

Ole Lund Kirkegaards Kikkebakke Boligby

Kasper Hoff har genfortalt Ole Lund Kirkegaards elskede julekalender fra 1977 og superdygtige Mette-Kirstine Bak har krydret kapitlerne med sine dejlige illustrationer, der med fuld fart på både farver og figurer er med til at øge humoren i det skønne, gakkede univers. 

Johan Julerød

Vil det lykkes for den sidste nisse i alle verdener, tryllenissen Johan Julerød, og katten Luskefod at redde alle tryllenisser fra Den onde Frue og hendes hjælpere, så det igen kan blive jul? En eventyrlig og dramatisk kalenderhistorie

Nissepers andet eventyr

Nisseper ønsker at komme på nissehøjskole, men skal igennem en krævende optagelsesprøve der sender ham på eventyr blandt naturvæsner som dværge og drager for at finde nogle magiske sten