Anonym (ikke efterprøvet)

Juul, Pia - Dengang med hunden

Pia Juul er kendt for et selvironiserende og -analyserende sprog, hvor talemåder og dialekter kommer under eksamination. Sådan er det også i Dengang med hunden.

Dengang med hunden af Pia Juul

Et lille mesterværk af en novellesamling, en fornøjelig læseoplevelse. Knivskarp, overraskende og grotesk med humor trods de dystre situationer.

Faraos øje af Erik Juul Clausen

Gravrøverier, mord, bogtyverier, tyrefægtninger, vulkanudbrud og naturkatastrofer er vigtige elementer i denne underholdende og spændende historiske kriminalroman.Romanens ramme er Kreta og Egypten for ca. 3500 år siden. Hovedpersonen er sangskriveren Eusébo, som er en midaldrende, overvægtig,…

Stenhuset af Henrik Juul Jensen

Andreas Benjamin Ask befinder sig i Stenhuset i nærheden af byen ved havet, hvor han voksede op. Hans eneste selskab er en bibel, som han fandt i huset, og en Zippo-lighter, som har fulgt ham gennem livet.

Healeren af Erik Juul Clausen

I Rom modtager Tiberius, der var kejser fra 14 f. Kr. – 37 e. Kr., en dag et brev fra kommandanten i Capernæum ved Geneserath sø. Han beretter om uforklarlige hændelser, som befolkningen er meget optaget af, og en healer har netop helbredt hans dødssyge ven. Kejseren, som selv lider af en alvorlig…