Anonym (ikke efterprøvet)

Det røde telt af Anita Diamant

Med udgangspunkt i Gamle Testamentes 1. Mosebog fortælles Dinas dramatiske livshistorie, eneste datter til Jakob med de 12 sønner. 

De forviste

En barsk og bevægende historisk roman om tre kvinders deportering til Tasmaniens staffekoloni.

Dyreliv

I romanen raser en perfekt storm, og en rørende stilhed hvisker om at være til i lys og mørke, men mest i mørke.

Jordemoder på jorden

Et smukt og empatisk portræt af en stærk kvinde, baseret på forfatterens tipoldemor, og et nuanceret og realistisk billede af hendes tid og de hårde livsvilkår.

Jordemoder på flugt

Jordemoderen Clara Perry er ramt af en livskrise og stikker af til Canada, hvor hun skaber sig et nyt liv på Seagull Island. Men beboerne på øen har ikke til sinds bare at lade hende passe sig selv.

Trange tider i Hope River

Becky Myers er sygeplejerske og ikke meget for fødsler, men under depressionen i 1930'ernes USA må hun tage det arbejde, hun kan få. Altså må hun ty til forefaldende arbejde og også bistå sin jordemoderveninde Patience Murphy med fødslerne i Hope River.

Jordemoderen

Sanselig, rå og meget stemningsfyldt roman om den umulige kærlighed mellem en finsk kvinde og en SS-officer i 2. Verdenskrigs sidste år.

Jordemoderen fra Hope River

Stærk, flittig, empatisk. En ny romanheltinde er født - jordemoderen fra det bjergrige West Virginia, der bærer på en tung hemmelighed.

Det røde telt

Med udgangspunkt i Gamle Testamentes 1. Mosebog fortælles Dinas dramatiske livshistorie, eneste datter til Jakob med de 12 sønner. 

Jordemorens lærling

Som jordemorens lærling må den forældreløse Alyce arbejde hårdt. I middelalderen var hygiejne et ukendt begreb, så en jordemors arbejde bestod af lige dele sund fornuft, urtemedicin og overtro