Anonym (ikke efterprøvet)

Purity

Pip Tyler med det rigtige navn Purity er tynget af studiegæld og en voksende irritation over hverken at kende sin far eller sin mors rigtige navn. Hun indleder en søgen der - slet ikke tilfældigt - fører mod personer der lever af afsløringer og offentliggørelse af hemmelige dokumenter

Som det er

Med omdrejningspunkt i en situation ingen vil ønske sig i, vikles tre kvinders liv tilfældigt ind i hinanden i romantisk chick-lit.

Move fast and break things

Den barske historie om de monopollignende mastodonter Facebook, Google og Amazon, der dominerer internettet og udgør en alvorlig trussel mod vores kultur og vores demokrati.

Manden der søgte sin skygge

Lisbeth Salander lever og har det godt, og selvom det femte bind i Millennium-serien ikke helt hænger sammen, så er der trods alt tale om solid og glimrende spænding.

April 2026

April 2026 af Jeppe Krogsgaard Christensen en roman om en fremtid, hvor alle har lagt livet i hænderne på internettet, som ingen kender til bunds, og som er begyndt at fjerne det, der fylder. Det der virker overflødigt. Kunsten er kun begyndelsen.

Jeg ser dig

Ny thriller af forfatteren til den internationale bestseller Jeg lader dig gå. 

Dette skønne liv

Elizabeth Bergamot er lige flyttet med sin familie til New York, hvor hendes mand har fået nyt job.