Anonym (ikke efterprøvet)

Judaskysset af Anna Grue

En ung mand findes dræbt, en midaldrende kvinde snydes, og den skaldede detektiv kommer endnu en gang på forsiden af Ekstra Bladet i Anna Grues spændende nye krimi.

Fremmed fugl af Anna Jansson

Det, alle frygter, er sket. Fugleinfluenzaen er en realitet på Gotland. Med sig fører den død, panik og kaos. En spændingsroman om et skræmmende aktuelt emne.

Det taler vi ikke om af Anna Grue

Fortielser og løgne udsprunget af kærlighed. Det er hovedingredienserne i denne velskrevne og spændende roman om Maries søgen efter sin fortid.

Bangebuks af Anna Kløvedal

En underholdende og medrivende debut-roman, fyldt med drama, spænding og kærlighed. Men også en roman om kvinde, der er ved at gå til grunde i sin egen angst for livet.

Noget for noget af Anna Grue

Det kan gå helt galt, hvis du lader naboen passe din lejlighed i ferien. Hvis altså naboen er psykopat og systematisk gennemgår dine skuffer for at kunne presse penge af dig …

Bare sammen af Anna Gavalda

Franck er kok, og dertil del af et ualmindeligt bofællesskab i Paris. "Ja, livet var et underligt komfur … Flere år i kølerummet og så bang! Direkte op på grillen, makker!" Således konkluderer Franck efter en lykkelig dag.

Barnet på Blessings af Anna Quindlen

Lån bogen på Handlingen foregår i spændingsfeltet mellem herskab og tjenestefolk. Det er der kommet en rigtig spændende, underholdende og varm roman ud af.