Anonym (ikke efterprøvet)

Kvinden i mit liv af Carla Guelfenbein

 Varm, smuk roman om venskab, loyalitet og frem for alt om kærlighed. Begivenheder i deres ungdom 15 år tidligere genopleves, da to mænd og en kvinde mødes igen.

Magiske frø af V. S. Naipaul

En fortryllende og intens bog, der handler om guerillabevægelser og om det moderne menneskes holdning til disse.

Blithedale

Fortællingen om et hippieagtigt landbrugsfællesskab i 1800-tallet er en klassiker indenfor gothic romance og en stor og krævende læseoplevelse.

Verdens skygge

En uomgængelig og velskrevet dystopisk roman om hvordan idealisme, penge og magt gennemstrømmer en globaliseret verden og forandrer mennesker og systemer.

Kollega Persson

I 1975 rejser den 19-årige Alice Persson til den østtyske side af Berlin. Alice føler sig draget mod socialismen, og for hende står det lukkede DDR som et ideal. Hun får løfte om at uddanne sig til journalist, og da hun får arbejde på Radio Berlin International, en  stor lejlighed, nye venner…

Rødt og grønt & Pieta

To skuespil, der begge beskriver idealistiske mennesker, der mister troen på deres projekter eller brænder ud. Rødt og grønt: 8 roller (5 kvinder, 3 mænd), 12 scener/locations. Pietà (monolog): 1 rolle (kvinde), 1 statist (mand), 1 scene/location     

Feriebørn

Vital og sprogligt veloplagt roman fra Smærup Sørensen om en mand, hans sind og hans livsvej som bonde, præst og brugtvognsforhandler.

Moskva 7. oktober

Kan en sag blive så vigtig for et menneske, at hun er villig til at tilsidesætte sine nærmeste: Sin familie, sine børn og betale med sit liv?

Børnenes bog

Fremragende og velskrevet familiehistorie og tidsbillede fra England omkring forrige århundredeskifte – en periode der ofte bliver beskrevet som den ”Edwardianske”, gyldne tid.