Anonym (ikke efterprøvet)

Råchokteksterne af Steven Hall

Grum humoristisk metafiktion. Denne roman er både velsignet og forbandet: må jeg præsentere en totalt ypperlig debutroman, som kan blive svær at overgå.

Dronning Loanas mystiske flamme af Umberto Eco

Tag med på en svimlende rejse gennem 1930’ernes og 1940’ernes populærkultur sammen med antikvarboghandler G. Bodoni, som har mistet sin personlige hukommelse og nu er på jagt efter sin identitet.

Til stjernerne af Anne Strandvad

1. del: Prinsesse Sol springer på en fjern planet ud fra høje klipper og svømmer som en fisk. Sol skal redde planeten, der mangler ilt, men hvordan? En dag reddes Sol fra druknedøden af Luke fra planeten Jorden - måske er Luke planetens redningsmand? 2. del: Sol vågner i Marias krop på et dansk…

Det knuste rige

Den hidtil mest følelsesladede bog om Royal familien er rørende på den helt rigtige måde. En gedigen tåreperser for unge piger, der elsker en god kærlighedshistorie.

Gennem dine øjne

Romanen stritter i to retninger, hvor en egentlig smuk historie om børnevenskaber gemmes bag et spirituelt og videnskabsteoretisk aspekt.

Indkredsning : roman

Psykologisk roman der handler om David som har mistet hukommelsen. Tre personer reagerer på en avisannonce, der opfordrer alle der har kendt David til at skrive breve og fortælle om deres relation til ham

En fremmed i huset

Den canadiske forfatter, der fik sit store internationale gennembrud med debutkrimien ’Naboparret’, har skrevet endnu en overraskende og underholdende thriller.