Anonym (ikke efterprøvet)

Kulmanden af Jens Henrik Jensen

Fra et lig i en kulbunke på Esbjerg Havn til gemmeleg i Istanbuls menneskemylder. Nina Portland kommer vidt omkring i denne atmosfærefyldte moppedreng af en international thriller. Jens Henrik Jensen har tidligere skrevet om den esbjergensiske kriminalassistent i "Økseskibet" fra 2004. Denne sag…

Besøgstid af Henrik Nordbrandt

Denne blandede digtsamling indeholder blandt andre digte, der er eksempler på, hvilke stærkt forførende midler Henrik Nordbrandt tager i brug for at få folk til at holde af poesi.

Et ukendt barn af Pablo Henrik Llambías

I en flertydig, velkomponeret roman bliver en nyskilt fars problemer sat i relief af mennesker, der blev dybt påvirkede af centrale begivenheder fra 2. verdenskrig.

Økseskibet af Jens Henrik Jensen

Et brag af en roman med kriminalassistenten Nina Portland. Handlingen udspiller sig i det vestjyske med afstikkere til Baltikum og England og er inspireret af en virkelig hændelse for 10 år siden, hvor besætningen på en tysk båd blev slagtet i Nordsøen. Nina Portland er…

Nordbrandt, Henrik - 84 digte

Nordbrandts lyrik tilhører ingen skole i den danske poesis historie. 84 digte er en af de digtsamlinger, der viser, hvordan Nordbrandts lyrik har et eget særpræg.

Stenhuset af Henrik Juul Jensen

Andreas Benjamin Ask befinder sig i Stenhuset i nærheden af byen ved havet, hvor han voksede op. Hans eneste selskab er en bibel, som han fandt i huset, og en Zippo-lighter, som har fulgt ham gennem livet.

Døden fra Lübeck af Henrik Nordbrandt

Det står helt klart, at Henrik Nordbrandts barndom ikke har været en dans på roser. Forholdet til forældrene har været temmelig anstrengt, skolen var ikke rigtig noget for Henrik, legekammerater og venner var der heller ikke mange af i hans verden. Til gengæld var han tit syg…

Stangerup, Henrik - Vejen til Lagoa Santa

I Vejen til Lagoa Santa udfolder Henrik Stangerup en moderne fortælling om menneskets ihærdige søgen efter mening både i forhold til sig selv og sin omverden.