Anonym (ikke efterprøvet)

Hestenes øjne af Hans Otto Jørgensen

Denne lille udviklingsroman trakterer med detaljemættede og sanselige barndomserindringer fra det nordjyske, der giver et sug af genkendelse - når man selv er bondefødt og kvajet opdraget.

Den gode amerikaner af Hans Schmidt Petersen

Uskyldig leg i tusmørket omkring Landbohøjskolen, bålafbrænding i gaderne, religiøs fanatisme og dagligliv rystes sammen i denne forrygende anderledes og sært foruroligende roman.

Ålen har englelyd af Hans Otto Jørgensen

Historier om dels livet på landet i fortid og nutid, dels betragtninger over landets politiske situation lige nu – uden en egentlig 'rød tråd', men med en kolossal sproglig fantasi.

Tigerbalsam af Hans Kragh-Jacobsen

En letlæst underholdende generationsroman fra 60’erne og 70’erne, som smager af en lille smule "Den kroniske uskyld"  tilsat en knivspids "En skidt knægt" af Bent Vinn Nielsen.

Rejsen til Belém af Hans Henning Harmer

Lån bogen på Fabelagtig fortælleevne og en eventyrlig handling fastholder læseren i denne spændende roman, som foregår i den dybe brasilianske jungle.

Hans sidste rolle af Ole Bornemann

Lån bogen på Hvem myrdede skuespilleren Billy Sloan? Brian Cole fra Los Angeles politi får nok at gøre med at opklare sagen og samtidig indlede et kærlighedsforhold til den billedskønne Connie.