Anonym (ikke efterprøvet)

Simos passion

Efter 14 års samliv med den i stigende grad psykotiske Simo flygtede Cecilia, men nu er han død, og Cecilia opsøger den sidste der så ham i live, Will Haze, i den snedækkede canadiske ødemark.

Tre ekstra liv

Noveller om tilværelsen for, og omgivelsernes behandling af, tre fysisk og psykisk handicappede mennesker i tre meget forskellige miljøer: et afrikansk landsbysamfund, den danske provins, og USA.

En stor dag

Christoffer og Rita, begge psykisk handicappede, skal giftes. Med festen og familien som midtpunkt beskrives fortiden med gode og dårlige begivenheder.

En tid i rødt

I vidt forskellige noveller skildres forskellige mennesker og deres forhold til livet: - en pubertetspiges breve fra Paris - en handicappet mands udspioneren af naboen - en mærkelig dreng fra 1940'erne - en 60-årig mands kærlighedseventyr.

Ved ilden

En ung pukkelrygget mand bliver hjulpet af med mindreværdsfølelsen, selvhadet og mistroen til sine medmennesker, da han forelsker sig i en pige, der har accepteret sit handicap, at hun stammer

Alle vore huse

To versioner af den samme historie om en godt 40-årig ingeniør og hans liv, da han efter en trafikulykke hårdt fysisk handicappet er totalt afhængig af sine omgivelser.

Lån mig dit sprog

I jeg-form skildres en 60-årig mand, der efter en blodprop er blevet ramt af afasi, hans genoptræning og problemer med at komme i kontakt med omgivelserne igen.