Anonym (ikke efterprøvet)

Den ottende bonde af Bent Haller

"Livet på landet er ingen leg" - et sangcitat, der kun  passer alt for godt på Anton Oppgårds liv. Det er hårdt at være bonde - og når MOR er den inkarnerede ondskab, er det næsten ikke til at bære. Anton Oppgård fødes i 1917 og i romanen følger vi hans liv på slægtsgården i Nordjylland lige…

Den ottende bonde af Bent Haller

Bent Haller beskriver et dansk bondesamfunds nyere historie i denne gribende og rystende roman. En roman om magt, svigt og skyld af allerværste slags. Anton Nielsen Oppgård er syvende (og sidste) generation på slægtsgården i Nordjylland. Bogen starter, da Anton er næsten hundrede år - og…

Kun af Bent Haller

Hvad er sandhed, og hvad er drøm? Det er svært at blive klog på i Bent Hallers foruroligende, men meget velskrevne og anbefalelsesværdige roman.

Thots bog af Bent Haller

Myten om Osiris får nyt liv i Bent Hallers roman om kampen mellem det gode og det onde - en god fortælling uden afbrydelser!

Indtil sommeren er forbi af Bent Haller

Alf holder sommerferie hos sine bedsteforældre i en lille by ved Vesterhavet. Han er meget knyttet til sin Bedstemor, der forkæler ham – synes Bedstefaderen.

Hævnen af Bent Haller

"Orestes tog sin søsters ansigt mellem sine hænder. Rynker på kryds og tværs, indtørrede, sprækkede læber, mørke rande under øjnene, men han genkendte hende nu, han så, hvor smuk hun var under denne bondemaske, som Aigisthos og Klytaimnestra havde tvunget hende til at bære."

Haller, Bent - Lille Lucifer

Man skal ikke lade sig narre af titlen. Bent Hallers roman Lille Lucifer er ikke en lille bog; den er stor i alle ordets betydninger.