Anonym (ikke efterprøvet)

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.

Dødsdoktrinen - livets spil

Forrygende afslutning på trilogien om VirtNettet og Michael og vennernes kampen mod det onde med et hæsblæsende tempo og aktion hele vejen igennem.

Dødsdoktrinen - tankens magt

Actionspækket og vanvittig spændende fortsættelse af ‘Sjælens øje’. Uhyggen breder sig og stemningen fortættes igennem hele denne tempofyldte page turner.

Dødsdoktrinen - Sjælens øje

Dødsdoktrinen byder på en verden med hyperavanceret teknologi, cyberterrorister og gaming ud over din vildeste fantasi - og dit værste mareridt. Af forfatteren bag verdensfænomenet Maze Runner.VirtNettet tilbyder en total nedsænkning af krop og sind i en kæmpemæssig, virtuel verden.…

Manus Albino

Krimi - Med 2 uhyggelige mord går startskuddet til et omfattende opklaringsarbejde for kriminalkommissær Lorentzen og hans hold - et opklaringsarbejde, hvor mordene viser sig at være sekundære i forhold til et helt andet og langt alvorligere mål Skrevet af Søren Ellemose og Morten Ellemose

Den aften alt gik amok

Da den smukke Maria glemmer sin bærbare computer i toget, hacker Martin sig ind på den og opdager, at hun planlægger selvmord. Kan drengen fra slummen nå ind til overklassepigen og forhindre det?