Anonym (ikke efterprøvet)

Et anderledes liv af Catherine Dunne

"Et anderledes liv" er en underholdende fortælling om to hold søstre i Irland omkring århundredeskiftet. De repræsenterer to forskellige samfundslag - "Upstairs-Downstairs" - men drømmer alle på hver sin måde om "et anderledes liv" end det, der står skrevet i kortene.

Pelles piratmødre

Charmerende og indfølende bog om en drengs frygt for at være anderledes og skille sig ud.

Sælsomme vækster

Perfekt komponeret og poetisk roman om en ung pige, der forsvinder og kommer tilbage og puster nyt liv ind i et traditionsbundet samfund.

Lille Elliot i storbyen

En filmisk og rørende billedbog om at være lille i en stor verden. Mike Curato har med lille Elliott skabt en figur, børn og voksne vil knuselske.

Hvid

Fin og tankevækkende billedbog om ikke at være bange for det nye og anderledes.

En fin sten

Ualmindelig smuk billedbog om, hvor nemt det kan være at rumme hinandens forskelligheder, hvis blot man husker sin barnlige åbenhed.

Den som alle ser

Charmerende ungdomsbog om følelser, søsterskab og kærlighed - og om at være anderledes og så alligevel ikke.

Mefisto

Stilfuld og flot sort-hvid billedbog med en rørende historie om at være offer for menneskers fordomme og føle sig fremmedgjort.

To slags heste

Nicole Boy Rødtnes kan simpelthen skrive. Her i en letlæsningsserie, som vil appellere til alle med et magisk hjerte og en forkærlighed for enhjørninger og heste med vinger.

Alfred og gabestokken

Wung-Sung kan som ingen anden sætte ord på det at være anderledes. Her i et forunderligt og smukt illustreret eventyr for børn.